
Ugen, der blev spist
Hvilken skrivebenzin bruger en krimiforfatter? Spiser man meget sundt, hvis man er klimaordfører? Hvad spiser en rockstjerne til aftensmad inden en koncert? Er kål og flæsk for eksempel no-go? Og er en smart kulturjournalist, der altid har set den sidste nye film, også med på madmoden?
”Ugen, der blev spist” er en radiofonisk krydsning mellem et madprogram og et portrætprogram. Hver uge inviterer vært Marie Holm et aktuelt menneske i studiet. Forud for samtalen har ugens gæst afleveret en maddagbog over alt, hvad vedkommende har spist og drukket i løbet af en uge. Ved at dykke ned i den maddagbog og gæstens madvaner, får lytterne en bid af gæstens liv, som ellers kun er forbeholdt de nærmeste. Her er vi ikke bare i gulvhøjde, men i spisebordshøjde.
Undervejs sniger Marie Holm både lidt madhistorie, en lille ret og en opskrift ind. Velbekomme.
Lyt til første afsnit gratis
Første fix er altid gratis, og det gælder alle vores programmer. Du skal jo lige finde ud af, om r8Dio er noget for dig. Du kan nemt blive medlem af r8Dios Venner. Du kan enten vælge et månedsabonnement til 49 kr./måned – eller et årsabonnement til 399 kr. (33,25 kr./måned). God fornøjelse.

Mød værten: Marie Holm
Marie Holm er madjournalist og kogebogsforfatter. Måske kender du hende fra skriverier i Politiken eller fra hendes seks kogebøger om emner som budding, kager og det franske køkken. Eller fra programmet ”Croque Monsieur” på det originale Radio24syv, hvor hun hver søndag serverede fransk mad for meget savnede Master Fatman. Før hun blev en smart københavner, var hun en fynsk bondepige. Foto: Emma Qvistorff